Cuatro ex cargos de ICV trabajan para Agbar después de haberle adjudicado obras millonarias.

L’exconseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, d’ICV i tres antics càrrecs públics més del mateix partit treballen per a l’empresa Agbar

 

Quatre excàrrecs d’ICV treballen per a Agbar després d’haver-li adjudicat obres milionàries, segons ‘El Mundo’

L’exconseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, el secretari general i la exdirectora de serveis tenen relacions laborals amb la companyia d’aigües. L’exregidora Imma Mayol, ha representat l’empresa a les Balears

ARA

Barcelona | Actualitzada el 23/02/2012 08:56

L’exconseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, d’ICV i tres antics càrrecs públics més del mateix partit treballen per a l’empresa Agbar, explica avui el diari ‘El Mundo’. La informació destaca que durant el mandat de Baltasar, la companyia d’aigües va rebre adjudicacions d’obres per valor de 182 milions d’euros. L’exconseller no està a sou de la companyia, però l’article assegura que li presta serveis a través de la seva empresa de consultoria. L’antic secretari de general de Medi Ambient, Eduard Pallejà, també treballa en una consultora que té a Agbar com un dels seus principals clients, apunta El Mundo. Elisenda Rius, exdirectora de serveis del departament, és des del juliol la directora de Recursos Humans de l’empresa. A més, informa el rotatiu, Imma Mayol, exregidora d’ICV a l’Ajuntament de Barcelona, va representar dimecres la companyia en una trobada organitzada per la Universitat de les Illes Balears.

Traducido al Castellano

 

Cuatro ex cargos de ICV trabajan para Agbar después de haberle adjudicado obras millonarias, según ‘El Mundo’

El ex consejero de Medio Ambiente, Francesc Baltasar, el secretario general y la ex directora de servicios tienen relaciones laborales con la compañía de aguas. El ex concejal Imma Mayol, ha representado la empresa en Baleares
AHORA

Barcelona | Actualizada el 23/02/2012 08:56

El ex consejero de Medio Ambiente y Vivienda, Francesc Baltasar, de ICV y tres antiguos cargos públicos más del mismo partido trabajan para la empresa Agbar, explica hoy el diario ‘El Mundo’. La información destaca que durante el mandato de Baltasar, la compañía de aguas recibió adjudicaciones de obras por valor de 182 millones de euros. El ex no está a sueldo de la compañía, pero el artículo asegura que le presta servicios a través de su empresa de consultoría. El antiguo secretario de general de Medio Ambiente, Eduard Pallejà, también trabaja en una consultora que tiene a Agbar como uno de sus principales clientes, apunta El Mundo. Elisenda Rius, ex directora de servicios del departamento, es desde julio la directora de Recursos Humanos de la empresa. Además, informa el rotativo, Imma Mayol, ex concejal de ICV en el Ayuntamiento de Barcelona, representó miércoles la compañía en un encuentro organizado por la Universidad de las Islas Baleares.

Redacció | Actualitzat el 23/02/2012 a les 11:09h

Alguns càrrecs «ecosocialistes» d’ICV es col·loquen a Agbar

L’exconseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, n’és assessor i l’exregidora de Barcelona, Imma Mayol, ha representat la companyia a les BalearsImma Mayol (a la foto, quarta per la dreta), quarta per la dreta, va representar Agbar en una trobada amb les rectores de la UIB i UdG. Foto: UiB.

Els “ecosoalistes” també es col·loquen a l’empresa privada després d’haver passat anys cobrant com a càrrecs públics, si més no és el que es desprén d’una informació publicada avui pel diari El Mundo i que sembla que ningú no gosava publicar a Catalunya: quatre antics alts càrrecs d’ICV a la Generalitat i a l’Ajuntament de Barcelona s’han vinculat, des de diversos compromisos, laboralment a Agbar (Aigües de Barcelona, adquirida per Suez Evironement ara fa dos anys), companyia a la qual el Govern durant l’època del tripartit va adjudicar obres per valor, pel cap baix, de 182 milions d’euros.

L’exconseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, l’exsecretari de l’àrea, Eduard Pallejà, l’exdirectora de serveis del Departament, Elisenda Rius, i l’exregidora de l’Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol -muller de Joan Saura, ara senador a Espanya-, han encarrilat, des de diversos graus de compromís “econòmic”, la seva vida laboral cap a Agbar després de no seguir en els seus càrrecs a l’Administració, el que es coneix, en els cercles avisats, com “la porta giratòria”.

En el cas de l’exconseller Baltasar -tothom recorda la seva nefasta gestió contra l’Agència Catalana de l’Aigua-, que quatre mesos abans de deixar la conselleria encara va adjudicar la construcció de la dessalinitzadora del Prat del Llobregat per un valor de 230 milions, dels quals 92 eren per a Agbar, ofereix a través d’una empresa d’assessoria ajuda a l’empresa de serveis d’aigua, malgrat no estar en nòmina.

Sempre segons el rotatiu, Elisenda Rius és directora de recursos humans d’aquesta companyia, dedicada al món de l’aigua; Baltasar assessora l’empresa -com dèiem-, però sense cobrar nòmina com Rius; Pallejà treballa en una consultora que té Agbar com un dels seus principals clients, i Mayol està vinculada a la companyia a les illes Balears, ja que la setmana passada els va representar en una trobada organitzada per la Universitat.

Mayol representa Agbar a les Balears

La vinculació d’Imma Mayol a Agbar es pot comrpovar al web de la Universitat de les Illes Balears. Efectivament, el passat 15 de febrer les rectores de la Universitat de Girona (UdG), doctora Anna M. Geli, i de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctora Montserrat Casas, es van reunir amb els representants de l’empresa d’aigües Agbar, Manuel Cermerón i Imma Mayol, per concretar els objectius i les actuacions a desenvolupar en el marc del Campus Euromediterrani del Turisme i l’Aigua (Campus e-MTA).

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en NOTICIAS.. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Cuatro ex cargos de ICV trabajan para Agbar después de haberle adjudicado obras millonarias.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s